Harmonikkayhtye Pomppaduuri

Harmonikkayhtye Pomppaduuri
Soittajat: Anita Lehto (ope), Katja Kiikala, Tarja Pääskylä, Hannu Äystö, Liisa Siivola, Tarja Partonen ja Hannele Sädelahti-Lassila

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Mikon kesätyö

Pomppaduurin Mikko Liukkosen heinäkuu kului kesäteatterin merkeissä Tuuloksen Ruuttanäyttämön kappaleessa Viimeinen mohikaani. Näytelmässä Mikko oli mukana haitaristina täydentäen juonta elävällä musiikilla. Esityksessä kuultiin mm. La Cumparsita, Musta Ruusu, Erottamattomat sekä Kultaiset korvarenkaat. Väliajalla Mikko soitti perinteistä haitarimusiikkia katsojien iloksi.

Mikko kertoo, että häntä pyydettiin pestiin jo keväällä - vähän aikaa piti asiaa miettiä, mutta sitten hän päätti ottaa haasteen vastaan ja lähteä mukaan. "Kynnys soittaa yleisön edessä oli korkea, mutta kerta kerralta näyttämölle oli helpompi mennä. Erilainen työkeikka, mutta ehdottomasti kannatti lähteä tähän mukaan, nyt ei esiintyminen enää pahemmin jännitä. Soittajille on kesäteattereissa tarvetta, esiintymisistä ei juuri tule palkkaa, mutta kokemusta sitäkin enemmän. Lisäksi oli mukava tavata tuttuja harjoituksissa ja katsomon puolelta. Soittokappaleet piti osata ulkoa ja välillä oli näytelmässä nopeatempoisia kohtauksia, mutta kaikesta selvittiin kunnialla", Mikko nauraa.



Kuvat: www.ruuttanayttamo.net

Edit 28.9.2016
Loppuun vielä Sepon kuvaama soittonäyte esityksestä


1 kommentti:

  1. Hatunnosto "meidän Mikolle" sekä kaikille Suomen kesäteattereissa puurtaville. Te teette kesän! ��

    VastaaPoista