Harmonikkayhtye Pomppaduuri

Harmonikkayhtye Pomppaduuri
Soittajat: Anita Lehto (ope), Katja Kiikala, Tarja Pääskylä, Hannu Äystö, Liisa Siivola, Tarja Partonen ja Hannele Sädelahti-Lassila

perjantai 19. lokakuuta 2018

Syyskausi aloitettu

Pomppaduurin syyskausi aloitettiin 8.9.2018 harjoituksilla tutussa Parolan yläkoulun musiikkiluokassa. Anita jakoi aluksi SM-kisoista saamamme kunniakirjat, pitihän niistä ottaa oikein ryhmäpotretti.



Lisäksi käytiin läpi kisatuomareilta saamamme palaute. Palautteesta otamme opiksi ja kehittämiskohteita tälle uudelle kaudelle.

Syksy jatkuu uusia kappaleita harjoitellen. Ohjelmistoon saadaan varsin tuore sävellys, joka liittyy viime vuoden ihanaan Italian matkaan... Pidetään jännitystä vielä yllä ja esitellään kappale sitten, kun se on soittajilla esityskunnossa.

Keikkarintamalta sen verran, että joulukuulle on Itsenäisyyspäiväksi keikka tiedossa. Lisäksi järjestämme maaliskuun viimeisenä päivänä konsertin/päivätanssit, tilaisuuden vierailijoista olemme erityisen iloisia ja ylpeitä! Pistä päivä jo kalenteriin - siis 31.3.2018 Hämeen Suoja Hämeenlinnassa. Lisää tietoa tulossa pikapuoliin! 

Soittoterveisin
-Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti