Harmonikkayhtye Pomppaduuri

Harmonikkayhtye Pomppaduuri
Soittajat: Anita Lehto (ope), Katja Kiikala, Tarja Pääskylä, Hannu Äystö, Liisa Siivola, Tarja Partonen ja Hannele Sädelahti-Lassila

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pomppaduuri Lopella - yhden soittajan aatoksia keikasta

Sunnuntaina 16.3.oli Lopen harmonikkojen konsertti Lopella Loppisalissa, jossa "meidän" Pomoppaduuri oli vierailijana.

Lopen harmonikat aloitti ensin omalla setillään, sitten vuorossa oli Tapio Rannanmaan bändi Anita Joensuun kanssa. Seuraavaksi olikin meidän vuoro. Setti alkoi Tuuli tuo - tuuli vie - kappaleella, sitten Every breath you take, Amazon ja lopuksi Oblivion. Omalta osalta olin tosi tyytyväinen soittooni, en jännittänyt juuri yhtään ja kappaleet meni hyvin!

Kahvitauon jälkeen Pomppaduuri aloitti toisen setin. Siihen oli kerätty perinteisempiä harmonikkakappaleita: Lakeuden kutsu, Lapin tango, Huvipuistossa ja Viimeinen valssi. Muut kappaleet meni ok, paitsi tangon lurituksissa tuli kämmäiltyä. Suurimmat aplodit tuli Huvipuistolle :-)

Tapion bändi ja loppilaiset jatkoivat omalla setillään ja lopuksi soitettiin kaikki yhdessä Sulamit, Tunturisatu ja Metsäkukkia (joka olikin yllättäen encoren encore ja meni mulla sitten  kuunnellessa).

Kaiken kaikkiaan konsertista jäi tosi hyvä fiilis! Loppisalissa on todella hyvä akustiikka, kuulin oman soiton sekä samalla myös kaikkien muiden stemmat! Se jäi harmittamaan, että en osannut ulkoa Metsäkukkia, täytyy ottaa kappale uudelleen työn alle. Oli hienoa soittaa bändin kanssa, jossa oli basso ja rumpali, äänimassa oli aika huikea!

Ensi lauantaina on sitten vuorossa sama setti uudelleen Lyseon Janne-salissa. Toivottavasti myös siellä on hyvä akustiikka ja saadaan oheisjutut eli kahvitarjoilu hoidettua kunnialla läpi!

-Liisa

Löytyisikö muilta jotain sopivaa kuvaa tähän lopuksi?

1 kommentti:

  1. Kiva Liisa, että kirjoitit oikein kunnon "selostuksen" konsertista. Jää asiat ja fiilikset hyvin muistiin. Ja mikä parasta - soitto kulki hienosti ja tuntui, että koko porukka oli rennoin mielin liikkeellä.

    VastaaPoista