Harmonikkayhtye Pomppaduuri

Harmonikkayhtye Pomppaduuri
Soittajat: Anita Lehto (ope), Katja Kiikala, Tarja Pääskylä, Hannu Äystö, Liisa Siivola, Tarja Partonen ja Hannele Sädelahti-Lassila

lauantai 26. marraskuuta 2011

Ensimmäinen keikka

Harmonikkayhtyeen eka keikka on takanapäin ja voittajafiiliksissä tässä olen vieläkin :-) Omalta osalta ensimmäinen setti ei mennyt ihan kohdilleen, mutta toisessa setissä oli jo vähän rentoutuneempi tunnelma. Kenraaliharjoitukset oli kyllä hyvä juttu, saatiin taas tuntumaa kappaleisiin ja sujuvuutta yhteissoittoon.

Harjoituksissa kokeiltiin tallentaa soittoamme ja tulokset ovat nyt kuultavissa vasemman reunan Kappaleitamme-osiossa. Muutamassa kappaleessa kuuluu forte-kohdissa ikävää rätinää, se johtuu ihan meikäläisen osaamattomuudesta äänitysohjelman käytössä, pahoitteluni...

Kappaleet äänitettiin Audacity-ohjelmalla. Ne ovat .mp3-muodossa Dropbox-pilvipalvelussa. Pistäkää viestiä mulle, jos haluatte kappaleet tiedostoina itsellenne.

Jossain vaiheessa täytyy varmaan ilmoittautua Vanajaveden opistolle kevätkauden tunneille. Muistutetaan toisiamme, kun ilmoittautuminen alkaa.

Kiitokset kaikille tästä ekasta soittokaudesta, kanssanne on mukava musisoida!

-Liisa

2 kommenttia:

  1. Kiitos kaikille minunkin puolestani. Erityiskiitos Anitalle hyvin valituista kappaleista ja hyvästä ohjauksesta. Erityiskiitos myös Liisalle, joka näkee tosi paljon vaivaa blogimme eteen... Kiitoksia satelee kuin Oscar-gaalassa :-)

    Keikka oli kiva "tilinpäätös" syksylle. Mielestäni viivan alle jäi tosi paljon plussaa.

    Hyvää Joulun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kaikille soittajille minunkin puolestani.
    Mitä enemmän soitetaan yhdessä sen paremmalta se kuulostaakin.

    Mukavaahan noita kappaleita oli kuunnella mitä treeneissä soitettiin.

    Mukavaa loppuvutta kaikille :)

    VastaaPoista