Harmonikkayhtye Pomppaduuri

Harmonikkayhtye Pomppaduuri
Soittajat: Anita Lehto (ope), Katja Kiikala, Tarja Pääskylä, Hannu Äystö, Liisa Siivola, Tarja Partonen ja Hannele Sädelahti-Lassila

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Kuinka...

saan liitettyä linkin oikeaan reunaan? Onnistuuko se tämän "Uusi teksti" -kohdan kautta?

3 kommenttia:

  1. Linkin saat lisättyä seuraavasti...
    Valitse ruudun oikeasta ylälaidasta Ulkoasu (siinä kirjautumislinkin vieressä), sitten muokkausnäkymässä vasemmasta linkkilistasta uudelleen Ulkoasu. Nyt pitäisi ruudulla näkyä blogin rakenne erilaisina palikoina. Paina Linkkejä-palikasta Muokkaa-linkkiä. Näyttöön pompsahtaa uusi ruutu, johon voi täydentää linkin osoitteen ja nimen.

    Toivottavasti onnistuu näillä ohjeilla...

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Ajattelin tätä samaa asiaa ja Liisan lähettämään ohjeeseen liittyen seuraava:
    -Minulla ei näy kirjautumislinkin vieressä ulkoasu-kohtaa. Mahtaako tämä johtua siitä, että en ole perustanut blokia. Tarkastelin yhtä omaa blokia, jonka olen perustanut ja siinä oli valikoita huomattavasti enemmän kuin nyt tässä blokissa.

    VastaaPoista
  3. Hmmm, hankalaa kun ei näe teidän ruutuja. Heitän kokeiluvinkkejä nyt ihan hihasta...
    * oletko hyväksynyt molemmat Googlen/mun nimissä tulleet viestit blogin aloittamisesta ja kirjoitusoikeudesta
    * bloggerissa on ilmeisesti vanhempi ja uudempi versio yhtäaikaa käytössä. Vanhemmassa versiossa puhutaan hallintapaneelista ja uudemmassa ulkoasusta. Näistä molemmista pääsee muokkaamaan blogin ulkoasua ja sisältöä.
    * ainakin mulla kotona tämän uuden blogger-version ulkoasun muotoilu ei meinaa toimia Internet Explorer -selaimella, joten asensin Google Chromen ja päivitän blogia sillä
    * alku nyt on vähän hankalaa ja kinkkistä tämän tekniikan kanssa, mutta toivottavasti kestätte sen, eiköhän me tämä kuntoon saada :-)

    VastaaPoista