Harmonikkayhtye Pomppaduuri

Harmonikkayhtye Pomppaduuri
Soittajat: Anita Lehto (ope), Katja Kiikala, Tarja Pääskylä, Hannu Äystö, Liisa Siivola, Tarja Partonen ja Hannele Sädelahti-Lassila

maanantai 7. lokakuuta 2013

Katselin netistä Tohtori Toonika -nimisen teoriakirjan hintaa. Halvin hinta, jonka löysin, oli Jamera-verkkokaupassa. Tuo Jamerahan myy lukiolaisten ja ammattikoululaisten kirjoja uusina ja käytettyinä. Käytettynä em. teosta ei ollut, mutta uusi maksoi 22.30 e. Suomalaisessa hinta taisi olla yli kolmenkympin. Harkitsen tilaamista, ja jos joku toinenkin haluaa, voin tilata samalla. Tulee sitten yksillä postikuluilla.

4 kommenttia:

  1. Moi!
    Selailin juuri tänään kyseistä opusta ja pätevältä vaikutti. Minä voisin tulla tilaukseen mukaan, jos päätät tilata kirjan.
    terveisin hä

    VastaaPoista
  2. MInulla jo on ko. kirja, vaikkakin jäänyt selailuasteelle kiireiden vuoksi. Jospa tulossa olevan kurssin innoittamana tulisi tehokäyttöön :-)

    VastaaPoista
  3. Kurssilla ei suoraan käydä läpi em. kirjaa, palasia kyllä sieltä täältä. On erittäin hyvä ja selkeäsanainen kirja, joten kannattaa ilman muuta hankkia. Siinä on kaikkien teorian peruskurssien 1/3-3/3 asiat, joten vaikka osa on ihan tuttuakin, niin paljon on varmasti uutta ja hyödyllistä, nimenomaan pop/jazziin (tai yleisemmin ns. kevyeen musiikkiin) liittyviä juttuja.

    VastaaPoista
  4. Kurssilla ei suoraan käydä läpi em. kirjaa, palasia kyllä sieltä täältä. On erittäin hyvä ja selkeäsanainen kirja, joten kannattaa ilman muuta hankkia. Siinä on kaikkien teorian peruskurssien 1/3-3/3 asiat, joten vaikka osa on ihan tuttuakin, niin paljon on varmasti uutta ja hyödyllistä, nimenomaan pop/jazziin (tai yleisemmin ns. kevyeen musiikkiin) liittyviä juttuja.

    VastaaPoista